Frigør din kvindelighed

REALASH er en lille luksus, som du kan unde dig selv.

REALASH gør dine øjenvipper længere, tættere og stærkere. Serummet fremskynder deres naturlige vækst og forebygger tab. Effektiviteten af REALASH er bekræftet af undersøgelser. Produktet, der er dermatologisk og oftalmologisk testet, lader din naturlige skønhed komme frem.

GRATIS LEVERING MED KURÉR! Vælg forudbetaling og få gratis levering!

 • 90 dages
  returret

  Hvis du ikke bliver tilfreds med resultaterne, kan du sende emballagen retur inden 90 dage og vi vil give dig pengene tilbage.

 • Naturlige
  ingredienser

  ORPHICA produkter indeholder naturlige ingredienser, der plejer huden omkring øjnene.

01. VÆLG ANTAL

REALASH -
EYELASH ENHANCER 520 DKK

Pris pr. stk: 520 DKK 1 stk.: 3ml Rækker til: 3 mdr.

Glæd dem du holder af

Vores kunder køber ofte Realash til deres mødre, søstre og veninder. Ønsker du, at en person, som er dig kær, også føler sig smuk, så tænk på hende og bestil et ekstra stk.:

Vælg det samlede antal stk.:

la_cloud_ >la_cloud_
"Min bedste ven @orphica_official... Jeg elsker denne mascara. Den har gjort mine øjenvipper lange og tykke, som I selv kan se, i blot et par uger. Jeg anbefaler den til alle. Jeg er vild med den og ville ikke klare mig uden den." #beauty #makeup #realash #orphica
 • EFFEKTIVITETSGARANTI

  Vi er helt sikre på effektiviteten af vores produkter. Vi er faktisk så sikre, at vi giver penge-tibage-garanti. Det betyder, at hvis du af en eller anden grund ikke synes, at produktet lever op til dine forventninger, kan du sende det retur.

 • ØJEBLIKKELIG EFFEKT

  En del kvinder har lagt mærke til, at deres vipper blev stærkere, sundere og velplejede allerede efter 14 dages brug.

 • SIKKERHED

  ORPHICA produkter forårsager ingen hudirritation, allergi eller andre sideeffekter. Det bekræftes af både undersøgelser og brugeres anmeldelser.

 • FORTROLIGHED

  Beskyttelse af dine personlige data er en af vores prioriteter – vi videregiver/sælger ikke oplysninger om vores kunder til tredjeparter.

 • TELEFONISK BESTILLING

  Hvis du af en eller anden grund ikke kan afgive din bestilling ved at udfylde den relevante formular på vores hjemmeside, ring til os på (+48) 22 112 17 04 (kl. 8.00-16.00) og angiv alle oplysninger, der er nødvendige for at gennemføre bestillingen. Pakken bliver leveret med kurer pr. efterkrav.

HVIS DU OGSÅ VIL HAVE SMUKKE ØJENBRYN, KAN DU TILFØJE ØJENBRYNSSERUM TIL DIN BESTILLING

 • BROW – brow conditioner

  480 DKK

  Øjenbrynsserum Plej også dine øjenbryn med det effektive BROW serum. Den moderne formel stimulerer brynenes naturlige vækst, nærer dem og forbedrer deres tilstand. Med BROW vil du indenfor kort tid få tætte, kraftige og mere fyldige øjenbryn. En 4 ml flaske er nok til 3 måneders brug.

  Før
  before
  Efter
  after

02. UDFYLD FORMULAREN

 • Er det muligt at få leveret til udlandet? Kurerfirmaer, som vi samarbejder med, er i stand til at levere varer til de fleste lande i verden – det kan bare tage lidt længere tid. Du får oplyst leveringstiden, når du har aflagt din bestilling. I tilfælde af levering til udlandet er leveringsomkostninger altid 148 kr. – uafhængig af det valgte land. Alle udenlandske bestillinger skal betales forud.
 • Hvorfor skal jeg oplyse mit telefonnummer? Vi kræver, at du angiver dit telefonnummer, fordi det er den hurtigste kontaktmåde. Vi giver også nummeret til kurerfirmaet, så de kan kontakte dig direkte, hvis det er nødvendigt.

03. VÆLG BETALINGSMÅDE

Betal med kreditkort, via bankoverførsel, hurtig bankoverførsel. De bestilte produkter vil blive sendt til dig inden 24 timer efter at din indbetaling registreres på vores konto.

Betal ved modtagelse, efter at forsendelsen er blevet leveret af en kurer. De bestilte produkter vil sendes til dig inden for 24 timer efter ordrens placering.

Vores logistikpartnere

04. AFGIV BESTILLING

Gratis levering: 0 DKK
I alt til betaling: 0DKK
Gennemførelsestid for bestillingen 2 dage