UP Mascara

Mascara

  • Gratis levering

TUSINDVIS AF KUNDER I HELE VERDEN
ER KOMMET TIL AT ELSKE #UP

for de fantastiske resultater
UP – mascara – 7,5 ml


UP Mascara

UP er en innovativ mascara, der giver dig et intenst, fortryllende blik og fremhæver skønheden af dine naturlige øjenvipper. UP adskiller og fordeler vipperne og gør dem fleksible. Mascaraen dækker vipperne fra rod til spids og øger deres volumen takket være den revolutionerende formulering og ergonomiske børste.

Mascaraen holder hele dagen og får dine øjne til at fremstå mere udtryksfulde og smukt indrammede.

  • Gratis levering
UP Mascara

UP er en fantastisk mascara, der altid giver en professionel og uimodståelig effekt.

Dine vipper bliver sensuelt fyldige, let løftede og subtilt forlængede. UP har et højt pigmentindhold, og den intense sorte farve holder derfor i mange timer.

Mascaraen tynger ikke vipperne og klistrer dem ikke sammen. Den drysser ikke og giver ikke pandaøjne. Takket være den unikke tekstur og højkvalitetsingredienserne, bliver dine øjenvipper smidige, glansfulde og velplejede. Mascaraens konsistens er specielt udviklet for at fremhæve vipperne på den perfekte måde. UP er nem at bruge – den ergonomisk formede børste er let at arbejde med og sørger for, at vipperne får den helt rigtige mængde mascara.

  • Gratis levering

UP er meget holdbar, men fjernes nemt med din foretrukne makeupfjerner.

Mascaraen er sikker at bruge – også for kontaktlinsebrugere – og irriterer ikke øjnene.

Væk begejstring med din perfekte makeup lagt med UP-mascaraen, som giver dig et sensuelt og forførende blik!

PERFEKT MAKEUP MED UP-MASCARAEN

Mascaraens fordele er blevet anerkendt af kvinder, der har deltaget i en undersøgelse af produktet


93%

værdsætter den holdbare effekt

86%

bekræfter, at UP-mascaraen synligt løfter vipperne fra rod til spids

80%

synes, at mascaraen forlænger vipperne og øger deres volumen betydeligt

Unikke ingredienser

UP Mascara

UP mascara indeholder højeste kvalitets ingredienser, der fremhæver dit smukke blik. Den naturlige, vegetabilske voks udvundet af bladene af palmetræ, Copernicia cerifera, danner et okklusivt lag på overfladen af dine øjenvipper, der forhindrer overdreven vandfordampning. Olie af canadisk raps forbedrer dine øjenvippers tilstand, blødgør og udglatter øjenvipperne. Blødgørende midler danner en indfedtende og beskyttende belægning på øjenvipperne. Sheasmør og glycerin giver glans og virker regenererende.

Takket være den unikke tekstur klistrer mascaraen ikke vipperne sammen, løber ikke og tværer ikke ud. Derfor kan du glæde dig til at få pænt adskilte vipper i en intens sort farve.

  • Gratis levering

Sikkerhed og komfort

ORPHICA sørger for kundernes sikkerhed og komfort. UP-mascaraen er blevet grundigt testet af eksperter.

Produktet giver igen bivirkninger, fremkalder ikke allergi og irriterer ikke de sarte øjenomgivelser. Mascaraen kan uden bekymring bruges af kontaktlinsebrugere. Med UP kan enhver kvinde forføre alle med sit uimodståelige, intense blik og smukke øjenvipper!

HVORDAN BRUGER MAN PRODUKTET?


eyes
eyes


Væk begejstring med en perfekt vifte af øjenvipper. Start med at påføre UP ved rødderne og før børsten helt ud til spidserne. Den specielle ergonomiske silikonebørste gør påføringen nem. Gentag gerne for et mere markant look, og brug zig-zag-bevægelser. Dine vipper bliver smukt fremhævede og let løftede. Beundr resultatet – dit sensuelle blik uden klumper, klistrede vipper og pandaøjne.

01.

Hvilke ingredienser indeholder UP?

UP indeholder: Aqua, CI 77499, Dimethicone, Cera Alba, Ozokerite, Copernicia Cerifera Cera, Styrene/Acrylates/Ammonium Methacrylate Copolymer, Stearic Acid, Butylene Glycol, PEG-15 Glyceryl Isostearate, Canola Oil, Hydrogenated Vegetable Oil, Polyglyceryl-3 Methylglucose Distearate, Butyrospermum Parkii Butter, Hydroxyethylcellulose, Silica, Tromethamine, Sodium Laureth-12 Sulfate, Caprylyl Glycol, Caprylhydroxamic Acid, Glycerin, Ammonium Hydroxide, Phenoxyethanol, Potassium Sorbate.

02.

Hvilken effekt opnår jeg ved at bruge UP?

Med UP-mascaraen bliver dine øjenvipper smukt fremhævede og let løftede. Dit sensuelle blik og en vifte af perfekt adskilte vipper kommer til at gøre et uudsletteligt indtryk.

03.

Hvad gør UP unik?

Med UP får du naturligt fremhævede øjenvipper. Mascaraen vil fremhæve skønheden af dit blik på den perfekte vis. Øjenvipperne vil blive løftet en smule ved øjnevipperoden, og UP vil adskille øjenvipperne på den perfekte vis. Den intensive, sorte farvenuance holder på dine vipper i mange timer. Kvinderne er begejstrede for mascaraens holdbarhed og konsistens! UP udgør den perfekte finish til makeuppen, derfor er det et unikt produkt.

04.

Kan UP bruges af kontaktlinsebrugere?

Ja. UP er din garanti for sikkerhed. Mascaraen er blevet grundigt testet af eksperter. Produktet forårsager ingen hudirritation og fremkalder ikke allergi og kan derfor bruges af kontaktlinsebrugere.

05.

Hvilken slags børste har mascaraen?

UP-mascaraen har en ergonomisk formet silikonebørste, som er let at arbejde med, påfører den perfekte mængde af produktet og fordeler vipperne.

06.

Er UP en vandfast mascara?

Nej, mascaraen er ikke vandfast, men holder hele dagen – eller natten.

07.

I hvilke farver fås UP-mascaraen?

UP fås i en sensuel, dyb sort farve.

08.

Hvor lang tid går der, inden I sender produktet?

Vi sender produkterne med kurerpost inden for 2 arbejdsdage. For at imødekomme vores kunders ønske dækker vi samtlige leveringsomkostninger.

09.

Sender I også til udlandet?

Selvfølgelig. I lyset af ændrende tendenser og behovene hos vores kunder, gennemfører vi ordrer i hele verden. I så tilfælde er det kun leveringstiden, der forlænges. Forsendelsesomkostningen er 148 DKK.