740 438
Touch-peeling Håndpeeling

Håndpeeling

 • Gratis levering
 • 90 dages fortrydelsesret

TUSINDVIS AF KUNDER I HELE VERDEN
ER KOMMET TIL AT ELSKE #Touch

for de fantastiske resultater
TOUCH HÅNDPEELING – 100 ML


Touch-peeling Håndpeeling

Hud på hænderne ofte er sart og bliver nemt irritetet. Tør hud føles stramRu, sprukne og røde hænder med pigmentpletter ser ikke pænt ud. For at bekæmpe problemerne har ORPHICA-mærket udviklet den regenererende og nærende TOUCH-produktlinje.

Daglig brug af den nænsomme TOUCH håndpeeling med Oil & Vitamin Therapy formel efterlader huden dybt renset, fugtet og blødgjort. Produktet skaber et usynligt beskyttelseslag, der binder vand. Indeholder naturligt eksfolierende tranebærfrø, der fjerner døde hudceller, nærer og tilfører øget smidighed til ru og tørre hænder. TOUCH håndpeeling udglatter rynker på hænderne, fremskynder hudens regenereringsproces og modvirker udtørring. Produktet er dermatologisk testet.

For ekstra regenererende og nærende resultat, brug TOUCH håndcreme umiddelbart efter peelingen.

 • Gratis levering
 • 90 dages fortrydelsesret

GENNEMFUGTET, BLØD OG GLAT HUD
PÅ HÆNDERNE

TOUCH håndpeelingens fordele er blevet anerkendt af personer, der har deltaget
i en undersøgelse af produktet.


90%

bekræfter, at produktet
effektivt eksfolierer huden
og er nemt at skylle af

90%

har erfaret, at huden
er blevet blød og pæn

90%

har lagt mærke til,
at huden er velplejet

85%

indrømmer, at huden
er blevet glattere

Søger du den perfekte løsning på problemet med ru og ødelagte hænder? Prøv et nænsomt produkt, der vil fugte og blødgøre huden, så dine hænder bliver glatte og velplejede. TOUCH håndpeeling med Oil & Vitamin Therapy formel er noget netop for dig. Produktet har gennemgået strenge tests, som har bekræftet, at de aktive stoffer eksfolierer, nærer og tilfører øget smidighed til tørre og irriterede hænder.

 • Gratis levering
 • 90 dages fortrydelsesret

LÆS ANMELSELSER FRA VORES KUNDER

De har allerede opnået de ønskede resultater og fået velplejede hænder
med TOUCH håndpeeling!


Før Efter Jeg har meget sart hud på hænderne, og det er et stort problem. Ingen produkter var i stand til at hjælpe mig, men så prøvede jeg TOUCH-linjen, og vidste med det samme, at den var løsningen. Om sommeren havde jeg ofte røde hænder og om vinteren blev de tørre og sprukne. Da jeg brugte TOUCH håndpeeling for første gang, var jeg helt begejstret over, at mine hænder blev så glatte, bløde og velplejede efter en enkelt gang. Jeg har produktet stående på mit badeværelse og bruger det hver dag.

ANNA, 30 ÅR

Før Efter Jeg kan godt lide at have velplejede, glatte og bløde hænder. Indtil jeg prøvede ORPHICA-produkter fra TOUCH-linjen var jeg aldrig 100 pct. tilfreds, og ingen produkter opfyldte helt mine forventninger. Jeg værdsætter mærkevarer af højeste kvalitet, og derfor har jeg besluttet mig for at give mærket en chance. TOUCH håndpeeling er min favorit, og jeg kan ikke forestille mig den daglige pleje af mine hænder uden dette fantastiske produkt med de små korn, der ideelt fjerner døde hudceller og efterlader hænderne smidige, velduftende og velpassede.

IWONA, 26 ÅR

Før Efter Jeg har allergi og det er svært for mig at finde plejeprodukter, der ikke irriterer min hud. Jeg kunne kun bruge ren glycerin fra apoteket, men så opdagede jeg heldigvis TOUCH-linjen. Jeg bruger TOUCH håndpeeling hyppigt, da den effektivt fjerner døde huceller og hård hud. Mine hænder forbliver glatte og velduftende i lang tid. Det er meget vigtigt for mig, at TOUCH håndpeeling er testet af dermatologer. Pga. den unikke sammensætning af nænsomme ingredienser fremkalder den ingen allergi eller irritation.

ANNETTE, 29 ÅR

 • Gratis levering
 • 90 dages fortrydelsesret

Unikke ingredienser

 • Gratis levering
 • 90 dages fortrydelsesret

TOUCH håndpeeling med Oil & Vitamin Therapy formel er den ideelle løsning på tørre og ødelagte hænder, der har brug for dyb næring og kompleks pleje. Den høje kvalitet, sikkerhed og effektivitet garanterer, at vores kunder bliver fuldt ud tilfredse.

Peelingen indeholder naturlige ingredienser og ekstrakter, der forbedrer hudens tilstand og plejer hænderne. Lanolin fugter og blødgør huden. Sheasmør danner et okklusivt lag, der forhindrer fordampning af vand, og derfor plejer og udglatter hænderne. Olie af søde mandler blødgør huden og styrker den epidermale hydro-lipid barriere, indeholder olein- og linolsyre, samt A-, B1-, B2-, B6-, D- og E-vitamin. Avocadosmør er en kilde til umættede fedtsyrer, A-, B-, D- og E-vitamin og kalium. Panthenol har antiinflammatorisk virkning og fremskynder regenereringsprocesser i huden. E-vitamin virker antioxiderende, støtter dannelse af kollagen og beskytter huden mod virkningen af UV-stråler. Alantoin har lindrende og beroligende egenskaber, tilfører fugt, gør huden mere elastisk, glattere og blødere. Hyaluronsyre skaber en film på hænderne, som binder vand i huden. Glycerin udglatter rynker og får huden til at virke fastere og mere elastisk.

 • Gratis levering
 • 90 dages fortrydelsesret

HVORDAN BRUGER MAN PRODUKTET?

Inden du bruger TOUCH håndpeeling, bør du vaske dine hænder. Lad hænderne forblive lidt fugtige. 01.

Inden du bruger TOUCH håndpeeling, bør du vaske dine hænder. Lad hænderne forblive lidt fugtige.

Påfør en lille mængde af produktet på hænderne. Fordel jævnt og massér omhyggeligt med runde bevægelser i 1-2 minutter. 02.

Påfør en lille mængde af produktet på hænderne. Fordel jævnt og massér omhyggeligt med runde bevægelser i 1-2 minutter.

Skyl med rigelig mængde lunkent vand. 03.

Skyl med rigelig mængde lunkent vand.

01.

HVORDAN VIRKER TOUCH HÅNDPEELING?

De aktive ingredienser i TOUCH håndpeeling fjerner døde hudceller, nærer og tilfører øget smidighed til ru og tørre hænder. Produktet udglatter rynker på hænderne, fremskynder hudens regenereringsproces og modvirker udtørring. Daglig brug af TOUCH håndpeeling giver bløde og velplejede hænder.

02.

HVORDAN BRUGER MAN TOUCH HÅNDPEELING?

Peelingen bør påføres rene og fugtige hænder, fordeles jævnt og masseres omhyggeligt med runde bevægelser i 1-2 minutter. Derefter skylles med rigelig mængde lunkent vand. Produktet bør bruges hver dag. For ekstra regenererende og nærende resultat, brug TOUCH håndcreme umiddelbart efter peelingen.

03.

HVEM ER TOUCH HÅNDPEELING VELEGNET TIL?

TOUCH håndpeeling er egnet til personer, der har brug for kompleks pleje af hænderne. Hvis du vil have blød, glat og næret hud, er peelingen fra ORPHICA den perfekte løsning netop for dig. For ekstra resultat, brug også de øvrige produkter fra TOUCH-linjen.

04.

HVORFOR ER TOUCH HÅNDPEELING UNIK?

TOUCH håndpeeling er et unikt produkt til daglig brug, fordi det indeholder den enkeltstående Oil & Vitamin Therapy formel, som efterlader huden dybt renset, fugtet og blødgjort, og skaber et usynligt beskyttelseslag, der binder vand.

05.

HVAD ER HOLDBARHEDEN AF TOUCH HÅNDPEELING?

Holdbarheden for en åbnet tube er 3 måneder.

06.

ER TOUCH HÅNDPEELING ET SIKKERT PRODUKT?

Ja, produktet er fuldstændig sikkert at bruge. TOUCH håndpeeling har gennemgået strenge dermatologiske og allergologiske tests, som har bekræftet, at de naturlige ingredienser fjerner døde hudceller, nærer og tilfører øget smidighed til ru og tørre hænder. Produktet udglatter rynker på hænderne, fremskynder hudens regenereringsproces og modvirker udtørring. Du kan bruge peelingen uden nogen som helst bekymringer.

07.

HVILKE INGREDIENSER INDEHOLDER TOUCH HÅNDPEELING?

TOUCH håndpeeling indeholder: Aqua, Glycerin, Caprylic/Capric Triglyceride, Cetearyl Alkohol, C10-30 Cholesterol/Lanosterol Esters, Octyldodecanol, Propanediol, Butyrospermum Parkii Butter Extract, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Persea Gratissima Fruit Butter, Stearic Acid, Vaccinium Macrocarpon Seed Powder, Polyacrylamide, C13-14 Isoparaffin, Laureth-7, Panthenol, Tocopheryl Acetate, Hydrolyzed Caesalpinia Spinosa Gum, Caesalpinia Spinosa Gum, Allantoin, Sodium Hyaluronate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin Disodium EDTA, Sodium Hydroxide, Parfum.

08.

HVORDAN BØR MAN OPBEVARE TOUCH HÅNDPEELING?

Produktet bør opbevares i stuetemperatur mellem 8ᵒC og 25ᵒC, i tæt lukket emballage. Undgå direkte sollys. Opbevares utilgængeligt for børn.

09.

SENDER I OGSÅ PRODUKTET TIL UDLANDET?

Selvfølgelig. Vi tilpasser os vores kunders behov og sender bestilte varer til hele verden – det kan bare tage lidt længere tid. Leveringsomkostninger er 148 DKK.

10.

HVOR LÆNGE SKAL JEG VENTE PÅ MIN FORSENDELSE?

Vi sender produkterne inden for 2 arbejdsdage.