740 438
Touch-rekawica ET SÆT FUGTIGHEDSGIVENDE HANDSKER

ET SÆT FUGTIGHEDSGIVENDE HANDSKER

 • Gratis levering
 • 90 dages fortrydelsesret

TUSINDVIS AF KUNDER I HELE VERDEN
ER KOMMET TIL AT ELSKE #Touch

for de fantastiske resultater
TOUCH SÆT AF FUGTIGHEDSGIVENDE HANDSKER – 4 PAR


Touch-rekawica ET SÆT FUGTIGHEDSGIVENDE HANDSKER

Fløjlsbløde og glatte hænder behøver ikke kun være en drøm. Kom af med ru, sprækket og irriteret hud uden en professionel og dyr behandling på en skønhedsklinik. Nu kan du få gennemfugtet og næret hud derhjemme på 15 minutter. Beskyt dine hænder mod ugunstige ydre påvirkninger. For at hjælpe dig med det, har ORPHICA-mærket udviklet den regenererende og nærende TOUCH-produktlinje.

TOUCH fugtighedsgivende handsker med Active Ceramide Therapy formel gennemfugter huden, gør den fastere og mere elastisk, og skaber et usynligt beskyttelseslag, der binder vand. De naturlige ingredienser i væsken, som handskerne er vædet med, har antiseptiske egenskaber, udglatter rynker, fremskynder regenereringsprocesser , lindrer irritationer og stimulerer produktion af kollagen og elastin. Giv dine hænder en kompleks pleje! En pakke indeholder 4 par TOUCH fugtighedsgivende handsker, som er nok til en måneds kur.

 • Gratis levering
 • 90 dages fortrydelsesret

REGENERERET HUD PÅ HÆNDERNE
MED TOUCH HANDSKER

TOUCH fugtgivende handskers fordele er blevet anerkendt af personer, der har deltaget
i en undersøgelse af produktet.


95%

bekræfter, at huden er blevet udglattet og velplejet
efter regelmæssigt brug af handskerne

90%

har lagt mærke til, at huden
er blevet fastere og mere elastisk

90%

har erfaret, at huden er blevet
gennemfugtet og glat

85%

har bemærket, at huden
er blevet mere spændstig

Har dine hænder brug for intensiv regeneration? Er din hud tør, dehydreret og irriteret? Har du rynker på hænderne? Prøv vores månedlige kur og oplev udmærkede resultater uden en professionel plejende behandling på en skønhedsklinik. TOUCH fugtgivende handsker fra ORPHICA med den innovative Active Ceramide Therapy formel er noget netop for dig. Produktet har gennemgået strenge tests, som har bekræftet dets antiseptiske og regenererende virkning.

 • Gratis levering
 • 90 dages fortrydelsesret

LÆS ANMELSELSER FRA VORES KUNDER

De har allerede opnået de ønskede resultater og fået velplejede hænder
med TOUCH fugtgivende handsker!


Før Efter Jeg har meget sart hud på hænderne, og det er et stort problem. Ingen produkter var i stand til at hjælpe mig, men så prøvede jeg TOUCH-linjen, og vidste med det samme, at den var løsningen. Den nærende kur med TOUCH fugtighedsgivende handsker er utrolig virksom. Handskerne har meget god pasform, så de kunne tilpasses selv mine små hænder. Den selvklæbende tape holder godt og handskerne glider ikke ned. Når jeg tager dem af, er huden glat, gennemfugtet og velduftende. Effekten holder i meget lang tid.

ANNA, 30 ÅR

Før Efter Jeg kan godt lide at have velplejede, glatte og bløde hænder. Indtil jeg prøvede ORPHICA-produkter fra TOUCH-linjen var jeg aldrig 100 pct. tilfreds, og ingen produkter opfyldte helt mine forventninger. Jeg værdsætter mærkevarer af højeste kvalitet, og derfor har jeg besluttet mig for at give mærket en chance. Jeg har brugt TOUCH fugtighedsgivende handsker i en måned, og hver gang jeg tager dem af, føles det som om jeg har været til en professionel behandling. Jeg må indrømme, at handskerne er langt mere effektive end fugtighedscremer, som jeg har prøvet så mange af.

IWONA, 26 ÅR

Før Efter Jeg har allergi og det er svært for mig at finde plejeprodukter, der ikke irriterer min hud. Jeg kunne kun bruge ren glycerin fra apoteket, men så opdagede jeg heldigvis TOUCH-linjen. Jeg elsker TOUCH fugtighedsgivende handsker fra ORPHICA. Væsken, som de er vædet med, er perfekt til at nære mine hænder. Jeg oplever ofte irritation, eksempelvis efter brug af håndsæbe, så det er utrolig vigtigt for mig at vælge produkter, der er dermatologisk testet. Jeg er tilfreds med resultaterne af kuren, og jeg har allerede bestilt ekstra pakker.

ANNETTE, 29 ÅR

 • Gratis levering
 • 90 dages fortrydelsesret

Unikke ingredienser

 • Gratis levering
 • 90 dages fortrydelsesret

TOUCH fugtighedsgivende handsker med Active Ceramide Therapy formel er den ideelle løsning på tørre og ødelagte hænder, der er udsat for ydre påvirkninger. Den høje kvalitet, sikkerhed og effektivitet garanterer, at vores kunder bliver fuldt ud tilfredse.

Væsken, som de fugtighedsgivende handsker er vædet med, indeholder naturlige ingredienser og ekstrakter, der sørger for en kompleks pleje af sart, irriteret og dehydreret hud på hænderne. Glycerin udglatter rynker, gennemfugter huden, gør den fastere og mere elastisk, og fremskynder regenereringsprocesser. Saflorolie danner et okklusivt lag, der forhindrer fordampning af vand. Arginin har en intensiv fugtgivende effekt og lindrer hudirritation. Adenosin har anti-rynke virkning, øger produktion af kollagen og elastin i de dybe lag af huden, lysner og udglatter. Urea og ceramider fugter huden. Ekstrakt af stjerneanis har antiseptiske egenskaber. Alantoin lindrer og beroliger huden, hjælper med at fjerne døde hudceller, og eliminerer irritation forårsaget af detergenter, sæbe, syrer og alkalier. Natriumsalt af hyaluronsyre begrænser tab af vand gennem huden og sikrer, at den er gennemfugtet. Lecitin udglatter huden og tilfører den elasticitet.

 • Gratis levering
 • 90 dages fortrydelsesret

HVORDAN BRUGER MAN PRODUKTET?

Vask og tør hænderne grundigt. Tag handskerne forsigtigt ud af pakken og tag dem på. 01.

Vask og tør hænderne grundigt. Tag handskerne forsigtigt ud af pakken og tag dem på.

Luk tæt omkring håndleddet ved hjælp af medfølgende selvklæbende tape. 02.

Luk tæt omkring håndleddet ved hjælp af medfølgende selvklæbende tape.

Vent 15 minutter, tag handskerne af og massér resterne af den plejende væske i huden indtil den absorberes fuldstændigt. 03.

Vent 15 minutter, tag handskerne af og massér resterne af den plejende væske i huden indtil den absorberes fuldstændigt.

01.

HVORDAN VIRKER TOUCH FUGTIGHEDSGIVENDE HANDSKER?

De aktive ingredienser i TOUCH fugtighedsgivende handsker har antiseptiske egenskaber, udglatter rynker, fremskynder regenerationsprocesser, lindrer irritation og stimulerer dannelse af kollagen og elastin i huden.

02.

HVORDAN BRUGER MAN TOUCH FUGTIGHEDSGIVENDE HANDSKER?

Hænderne bør vaskes og tørres grundigt. Handskerne tages forsigtigt ud af pakken og tages på. Lukkes tæt omkring håndleddet ved hjælp af medfølgende selvklæbende tape. Efter 15 minutter tages handskerne af og resterne af den plejende væske masseres ind i huden indtil den absorberes fuldstændigt. Produktet bruges en gang om ugen. Man bør ikke bruge produktet ved overfølsomhed over for nogen af dets ingredienser. Kommer væsken i øjnene, skylles straks grundigt med rigelige mængder vand.

03.

HVEM ER TOUCH FUGTGIVENDE HANDSKER VELEGNET TIL?

TOUCH fugtgivende handsker er egnet til personer, der gerne vil give hænderne ekstra pleje. Hvis du vil nære, fugte og regenerere huden, er handskerne fra ORPHICA den perfekte løsning netop for dig.

04.

HVORFOR ER TOUCH FUGTGIVENDE HANDSKER UNIKKE?

TOUCH fugtgivende handsker er et unikt produkt, fordi det indeholder den enkeltstående Active Ceramide Therapy formel, som gennemfugter huden, gør den fastere og mere elastisk, og skaber et usynligt beskyttelseslag, der binder vand.

05.

HVAD ER HOLDBARHEDEN AF TOUCH FUGTGIVENDE HANDSKER?

TOUCH fugtgivende handsker er til engangsbrug. En pakke indeholder 4 par handsker, som er nok til en måneds kur.

06.

ER TOUCH FUGTGIVENDE HANDSKER ET SIKKERT PRODUKT?

Ja, produktet er fuldstændig sikkert at bruge. TOUCH fugtgivende handsker har gennemgået strenge dermatologiske og allergologiske tests, som har bekræftet, at de naturlige ingredienser i væsken, som handskerne er vædet med, danner et beskyttelseslag på huden, regenererer den og udglatter.

07.

HVILKE INGREDIENSER INDEHOLDER TOUCH FUGTGIVENDE HANDSKER?

TOUCH fugtgivende handsker indeholder: Aqua, Glycerin, Carthamus Tinctorius (Safflower) Seed Oil, Glyceryl Stearate, Butylene Glycol, Cetearyl Alcohol, Propylene Glycol, PEG-100 Stearate, Phenoxyethanol, Dimethicone, Arginine, Carbomer, Caprylyl Glycol, 1-2-Hexanediol, Parfum, Propanediol, Allantoin, Adenosine, Disodium EDTA, Caprylic/Capric Triglyceride, Urea, Illicium Verum (Anise) Fruit Extract, Ceramide NP, Sodium Hyaluronate, Hydrogenated Lecithin, Citral, Linalool.

08.

HVORDAN BØR MAN OPBEVARE TOUCH FUGTGIVENDE HANDSKER?

Produktet bør opbevares i stuetemperatur mellem 8ᵒC og 25ᵒC, i tæt lukket emballage. Undgå direkte sollys. Opbevares utilgængeligt for børn.

09.

SENDER I OGSÅ PRODUKTET TIL UDLANDET?

Ja. ORPHICA er et internationalt mærke, og vi leverer selvfølgelig også til udlandet.

10.

HVOR LÆNGE SKAL JEG VENTE PÅ MIN FORSENDELSE?

Vi sender produkterne inden for 2 arbejdsdage.