BROW Øjenbrynsserum

Øjenbrynsserum

  • Gratis levering

TUSINDVIS AF KUNDER I HELE VERDEN
ER KOMMET TIL AT ELSKE #BROW

for de fantastiske resultater
BROW – øjenbrynsserum – 4 ml


BROW Øjenbrynsserum

Da fyldige og markante bryn nu er blevet et "must", er øjenbrynsserummer blevet et hit. BROW imødekommer kundernes forventninger med sin innovative formulering, der stimulerer brynenes naturlige vækst, nærer dem og forbedrer deres tilstand. Brynene bliver hurtigt tætte, stærke og fyldigere, og det endelige resultat er naturligt flotte og fremhævede bryn. Produktet er dermatologisk testet.

Du vil kunne se effekterne af brugen af BROW-serum hurtigere, end du tror. De første positive ændringer kan opleves allerede efter 4 uger. Dine øjenbryn vil blive synligt pænere og stærkere. Husk, at du bør bruge BROW regelmæssigt i en periode på 8-12 uger for at opnå de bedste resultater. Naturligt smukke øjenbryn på så kort tid? Med BROW er det muligt! Produktet er beregnet til anvendelse på øjenbryn.

  • Gratis levering
BROW Øjenbrynsserum

Hvis dine bryn er tynde, svage og for lyse i farven, er BROW perfekt netop til dig. Serummet er skabt til kvinder, der ønsker sig tætte og fyldige bryn. BROW har gennemgået strenge test, som har bekræftet, at de aktive stoffer i produktet stimulerer væksten af brynhårene, gør brynene tættere og forbedrer deres udseende. Produktet forårsager ingen hudirritation.

  • Gratis levering

LÆS ANMELSELSER FRA VORES KUNDER

De har allerede opnået de ønskede resultater! Slut dig til dem!


Før Øjenbrynsserum Efter Øjenbrynsserum Efter brug "Jeg var altid utilfreds med mine sparsomme og lyse øjenbryn. Jeg malede dem, brugte henna – men jeg var aldrig helt glad for resultatet. Så fandt jeg BROW på internettet. Jeg er meget begejstret! Allerede efter 4 uger var mine bryn synligt tættere og mørkere. Mine veninder har spurgt mig om, hvad jeg har gjort for at få så flotte bryn. Jeg kan varmt anbefale BROW-serum. Resultaterne er helt fantastiske!"

Pernille, 26 år

Før Øjenbrynsserum Efter Øjenbrynsserum Efter brug "Smukke øjenbryn fremhæver øjnene og giver ansigtet en særpræget charme. Desværre havde jeg altid komplekser over mine bryn. De var tynde og havde en grim form. Det ødelagde effekten af selv den flotteste makeup. Min veninde anbefalede mig at prøve BROW-serum. Der gik ikke lang tid, før jeg så, at det virkede. Mine øjenbryn voksede hurtigt. Nu har jeg synligt tættere og smukkere øjenbryn. Takket være BROW er mit største kompleks blevet til et af mine bedste træk."

Stine, 31 år

Før Øjenbrynsserum Efter Øjenbrynsserum Efter brug "Efter jeg havde født, blev mine øjenbryn væsentlig svagere, og brynhårene begyndte at falde af. Jeg havde altid kunnet lide mine bryn, og derfor besluttede jeg mig for at give dem pleje og næring. Jeg valgte BROW-øjenvippeserum – og det var et perfekt valg. Efter bare nogle få uger fik jeg mine naturlige bryn tilbage og – hvilket er meget vigtigt for mig – den delikate formulering forårsagede ingen irritation af min meget sarte hud. BROW er høj kvalitet og drøjhed til en god pris."

Karoline, 28 år

Unikke ingredienser

BROW er et effektivt og virksomt øjenbrynsserum, der forbedrer brynenes tilstand og udseende. Med BROW bliver brynene synligt tættere, kraftigere og mørkere. Hvad kendetegner BROW? Høj kvalitet, effektivitet og sikkerhed. Med dette serum vil din drøm om fyldige, tætte og naturligt smukke bryn gå i opfyldelse!

BROW-serum er sammensat af ingredienser af højeste kvalitet. Produktet er rigt på aktive peptider, som nærer og styrker hårene, og stimulerer deres vækst. BROW indeholder desuden en ekstrakt af ginseng, som bliver kaldt for livets og den evige ungdoms urt, fordi den forbedrer blodtilførslen til huden og styrker hårrødderne. BROW er din garanti for effektivitet og højeste kvalitet. Serummet er dermatologisk og oftalmologisk testet af eksperter. Omhyggeligt udvalgte ingredienser plejer dine bryn og gør dem smukke, så du kan føle dig unik.

  • Gratis levering

HVORDAN BRUGER MAN PRODUKTET?

Inden du bruger BROW, bør du sørge for at fjerne al makeup. Dine øjenbryn bør være helt rene og tørre. 01.

Inden du bruger BROW, bør du sørge for at fjerne al makeup. Dine øjenbryn bør være helt rene og tørre.

Brug serummet én gang om dagen, inden du går i seng. Påfør langs brynet ved hjælp af den medfølgende applikator. Ét strøg er nok. 02.

Brug serummet én gang om dagen, inden du går i seng. Påfør langs brynet ved hjælp af den medfølgende applikator. Ét strøg er nok.

Glæd dig til at få naturligt fyldige og smukke øjenbryn – og beundr resultaterne! 03.

Glæd dig til at få naturligt fyldige og smukke øjenbryn – og beundr resultaterne!

01.

Hvem kan bruge BROW?

BROW-serum er skabt hovedsageligt til personer, der har tynde, svage og for lyse øjenbryn. Serummet giver tættere bryn og forbedrer deres tilstand og udseende. BROW kan også bruges af mænd. Produktet anbefales dog ikke til unge under 18 år, personer i kemoterapi eller gravide og ammende kvinder.

02.

Hvor hurtigt vil jeg kunne se de første resultater?

Du vil kunne se positive ændringer allerede efter 4 ugers brug af BROW. Brynene bliver tættere, kraftigere og lidt mørkere. Husk dog, at du bør bruge BROW regelmæssigt i en periode på mindst 8-12 uger for at opnå de bedste resultater.

03.

Hvor længe skal jeg bruge BROW?

Det anbefales at bruge BROW i en periode på mindst 8-12 uger. Husk dog, at man derefter bør fortsætte med at anvende produktet et par gange om ugen for en vedvarende effekt.

04.

Hvad er holdbarheden af BROW-serum?

Holdbarheden for en åbnet flaske er 6 måneder.

05.

Kan jeg bruge BROW, hvis jeg farver mine øjenbryn med henna?

BROW er et sikkert og styrkende produkt. Der er ingen kontraindikationer for brugen af serummet på øjenbryn, der er farvet med henna, dog anbefales det ikke at anvende BROW umiddelbart før eller efter farvningen.

06.

Hvad adskiller produktet fra andre øjenbrynssera?

BROW skiller sig ud fra andre produkter, der er på markedet, ikke blot ved sin effektivitet og virkningsfuldhed, men også ved sin pris. For os er det dog de tilfredse kunders tilbagemeldinger, der er den største anerkendelse og den bedste anbefaling. Og dem er der mange af!

07.

Hvordan bruger man BROW-serum?

Påfør serummet på rene og tørre bryn én gang om dagen efter en grundig afrensning af ansigtet. Ét strøg med den medfølgende applikator er nok.

08.

Vil BROW virke hurtigere, hvis jeg bruger det oftere end én gang om dagen?

BROW består af en moderne og nøje sammensat formulering. Det er nok at bruge serummet én gang om dagen. En større mængde eller oftere brug af produktet vil ikke give en hurtigere virkning.

09.

Hvor længe rækker en flaske BROW?

Man bør bruge BROW i en periode på mindst 8-12 uger. Én flaske vil sikkert være nok til, at du opnår tilfredsstillende resultater.

10.

Er der nogen kontraindikationer for brugen af BROW-serum?

BROW har gennemgået grundige dermatologiske test. Produktet anbefales dog ikke til unge under 18 år, personer i kemoterapi eller gravide og ammende kvinder.

11.

Hvilke ingredienser indeholder BROW-serum?

Serummets ingredienser er: Aqua, Propanediol, Glycerin, Panthenol, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Biotinoyl Tripeptide-1, Panax Ginseng Root Extract, Dechloro Dihydroxy Difluoro Ethylcloprostenolamide, Urtica Dioica (Nettle) Extract, Niacinamide, Soluble Collagen, Disodium EDTA, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Propylene Glycol, Sodium Hydroxide.

12.

Er BROW testet på dyr?

Nej, ORPHICA-produkter testes ikke på dyr.

13.

Hvor længe skal jeg vente på min forsendelse?

Vi sender BROW med kurerpost inden for 2 arbejdsdage. For at imødekomme vores kunders ønske dækker vi samtlige leveringsomkostninger.

14.

Sender I også BROW til udlandet?

Selvfølgelig. I lyset af ændrende tendenser og behovene hos vores kunder, gennemfører vi ordrer i hele verden. I så tilfælde er det kun leveringstiden, der forlænges. Forsendelsesomkostningen er 148 DKK.