Touch-odzywka Balsam til negle og neglebånd

Balsam til negle og neglebånd

  • Gratis levering

TUSINDVIS AF KUNDER I HELE VERDEN
ER KOMMET TIL AT ELSKE #Touch

for de fantastiske resultater
TOUCH BALSAM TIL NEGLE OG NEGLEBÅND – 15 ML


Touch-odzywka Balsam til negle og neglebånd

Velplejede hænder og velholdte negle er vores visitkort. Desværre er smukke, sunde og stærke negleplader sommetider kun en drøm. Negle er ofte skrøbelige og flækkede, og neglebånd tørre og sprukne. For at bekæmpe problemerne har ORPHICA-mærket udviklet den regenererende og nærende TOUCH-produktlinje.

TOUCH balsam til negle og neglebånd med Deep Regeneration Therapy formel styrker, regenererer og fugter selv negle, der er meget tørre og ødelagte pga. lakering, brug af kunstige negle og kemiske stoffer. Balsammens naturlige ingredienser blødgør og plejer tørre neglebånd, giver neglene glans, beskytter dem mod spaltning, og gør dem mere modstandsdygtige over for ydre påvirkninger. Produktet er dermatologisk testet.

  • Gratis levering

STÆRKE NEGLE OG VELPLEJEDE NEGLEBÅND

TOUCH neglebalsammens fordele er blevet anerkendt af personer, der har deltaget
i en undersøgelse af produktet.


95%

bekræfter, at deres negle
og neglebånd er blevet velplejede
efter regelmæssigt brug af
TOUCH balsam til negle og neglebånd

85%

indrømmer, at negle og neglebånd
er blevet gennemfugtede
efter brug af produktet

75%

har lagt mærke til, at deres
negle er holdt op med
at knække og spalte

90%

har bemærket, at TOUCH balsam
hurtigt trænger ind og plejer negle
og neglebånd

Søger du den perfekte løsning på problemet med skrøbelige og knækkede negle? Drømmer du om at kunne glemme alt om flossede neglebånd? Vil du pleje dine negle lige så professionelt som på en skønhedsklinik? TOUCH balsam til negle og neglebånd med Deep Regeneration Therapy formel fra ORPHICA er noget netop for dig. Produktet har gennemgået strenge tests, som har bekræftet, at de aktive stoffer nærer neglene og beskytter dem mod mekaniske skader, og samtidig perfekt plejer de sarte neglebånd.

  • Gratis levering

LÆS ANMELSELSER FRA VORES KUNDER

De har allerede opnået de ønskede resultater og fået velplejede negle og neglebånd
med TOUCH balsam!


Før Efter Jeg har meget sart hud på hænderne, og det er et stort problem. Ingen produkter var i stand til at hjælpe mig, men så prøvede jeg TOUCH-linjen, og vidste med det samme, at den var løsningen. Jeg fik i længere tid lavet negleforlængelse og mine negle blev bløde og glansløse. For at regenerere dem har jeg nu i et stykke tid regelmæssigt brugt TOUCH balsam til negle og neglebånd. Jeg har valgt et anerkendt mærke og naturlige ingredienser. Jeg er ikke blevet skuffet, og derfor anbefaler jeg produktet.

ANNA, 30 ÅR

Før Efter Jeg kan godt lide at have velplejede, glatte og bløde hænder. Indtil jeg prøvede ORPHICA-produkter fra TOUCH-linjen var jeg aldrig 100 pct. tilfreds, og ingen produkter opfyldte helt mine forventninger. Jeg værdsætter mærkevarer af højeste kvalitet, og derfor har jeg besluttet mig for at give mærket en chance. TOUCH balsam til negle og neglebånd er det eneste produkt, der perfekt nærer mine negle og gør dem smukke. Neglene er hurtigt blevet stærkere og velplejede, og har fået glans. Jeg har lagt mærke til, at mine neglebånd heller ikke er så tørre mere.

IWONA, 26 ÅR

Før Efter Jeg har allergi og det er svært for mig at finde plejeprodukter, der ikke irriterer min hud. Jeg kunne kun bruge ren glycerin fra apoteket, men så opdagede jeg heldigvis TOUCH-linjen. Jeg får ikke lavet mine negle på en neglesalon, men bruger TOUCH balsam til negle og neglebånd derhjemme. Jeg skal se perfekt ud på arbejde, og dette produkt fra ORPHICA-mærket opfylder alle mine forventninger. Jeg kan varmt anbefale det. Mine negle og neglebånd endelig er velplejede, velholdte og nærede, og det er jeg meget tilfreds med.

ANNETTE, 29 ÅR

  • Gratis levering

Unikke ingredienser

  • Gratis levering

TOUCH balsam til negle og neglebånd med Deep Regeneration Therapy formel er den ideelle løsning på ødelagte, glansløse negle og tørre neglebånd. Den høje kvalitet, sikkerhed og effektivitet garanterer, at vores kunder bliver fuldt ud tilfredse.

Balsammen indeholder naturlige ingredienser og ekstrakter, der forbedrer tilstanden af negle og neglebånd, nærer dem og plejer. Ricinusolie danner et okklusivt lag, der forhindrer fordampning af vand, og giver neglene glans. Arganolie styrker og regenererer negleplader. Abessinsk olie regenererer negle, der er tørre og ødelagte pga. lakering, brug af kunstige negle og kemiske stoffer, genopretter fugtighed og glans, styrker, forebygger spaltning og fugter udtørrede neglebånd. E-vitamin virker antioxiderende og beskyttende. B3-vitamin stimulerer produktion af ceramider og keratin, så neglene bliver modstandsdygtige over for ydre påvirkninger. Syntetisk A-vitamin fremmer gendannelse og regeneration af kollagen og elastin. Naturlige phytosteroler forebygger spaltede og knækkede negle. Squalane genopbygger den epidermale hydro-lipid barriere og forhindrer fordampning af vand fra huden, blødgør og udglatter neglebånd og nærer neglepladerne.

  • Gratis levering

HVORDAN BRUGER MAN PRODUKTET?

Inden du bruger TOUCH balsam til negle og neglebånd, bør du sørge for at vaske og tørre dine hænder og negle grundigt. 01.

Inden du bruger TOUCH balsam til negle og neglebånd, bør du sørge for at vaske og tørre dine hænder og negle grundigt.

Fordel balsammen på rensede negleplader og neglebånd, så de aktive ingredienser trænger ind og absorberes fuldstændigt. 02.

Fordel balsammen på rensede negleplader og neglebånd, så de aktive ingredienser trænger ind og absorberes fuldstændigt.

Fjern rester af produktet med varmt vand. Brug en gang om dagen. 03.

Fjern rester af produktet med varmt vand. Brug en gang om dagen.

01.

HVORDAN VIRKER TOUCH BALSAM TIL NEGLE OG NEGLEBÅND?

De aktive ingredienser i TOUCH balsam til negle og neglebånd blødgør og plejer tørre neglebånd, giver neglene glans, og beskytter dem mod spaltning.

02.

HVORDAN BRUGER MAN TOUCH BALSAM TIL NEGLE OG NEGLEBÅND?

Balsammen bør fordeles på rene negleplader og neglebånd, så de aktive ingredienser trænger ind og absorberes fuldstændigt. Rester af produktet fjernes med varmt vand. Balsammen bruges en gang om dagen. Man bør ikke bruge produktet ved overfølsomhed over for nogen af dets ingredienser. Kommer produktet i øjnene, skylles straks grundigt med rigelige mængder vand.

03.

HVEM ER TOUCH BALSAM TIL NEGLE OG NEGLEBÅND VELEGNET TIL?

TOUCH balsam til negle og neglebånd er egnet til personer, der har brug for kompleks regeneration og næring af negle og neglebånd. Hvis du vil have velplejede negle, er TOUCH balsam fra ORPHICA den perfekte løsning netop for dig. For ekstra resultat, brug også de øvrige produkter fra TOUCH-linjen.

04.

HVORFOR ER TOUCH BALSAM TIL NEGLE OG NEGLEBÅND UNIK?

TOUCH balsam til negle og neglebånd er unik, fordi den indeholder den enkeltstående Deep Regeneration Therapy formel, der styrker, regenererer og fugter selv negle, der er meget tørre og ødelagte pga. lakering, brug af kunstige negle og kemiske stoffer.

05.

HVAD ER HOLDBARHEDEN AF TOUCH BALSAM TIL NEGLE OG NEGLEBÅND?

Holdbarheden for en åbnet tube er 3 måneder.

06.

ER TOUCH BALSAM TIL NEGLE OG NEGLEBÅND ET SIKKERT PRODUKT?

Ja, produktet er fuldstændig sikkert at bruge. TOUCH balsam til negle og neglebånd har gennemgået strenge dermatologiske og allergologiske tests, som har bekræftet, at de naturlige ingredienser blødgør og plejer tørre neglebånd, giver neglene glans og beskytter dem mod spaltning. Du kan bruge balsammen uden nogen som helst bekymringer.

07.

HVILKE INGREDIENSER INDEHOLDER TOUCH BALSAM TIL NEGLE OG NEGLEBÅND?

TOUCH balsam til negle og neglebånd indeholder: Aqua, Propanediol, Polyacrylamide, Hydrogenated Polydecene, Laureth-7, Ricinus Communis Seed Oil, Coco-Glucoside, Magnesium Aluminum Silicate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Argania Spinosa Kernel Oil, Crambe Abyssinica Seed Oil, Tocopheryl Acetate, Niacinamide, Retinyl Palmitate, Tocopherol, Beta-Sitosterol, Squalene, Disodium EDTA, Parfum, Benzyl Benzoate, Butylphenyl Methylpropional, Citronellol, Hydroxycitronellal, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Limonene, Linalool.

08.

HVORDAN BØR MAN OPBEVARE TOUCH BALSAM TIL NEGLE OG NEGLEBÅND?

Produktet bør opbevares i stuetemperatur mellem 8ᵒC og 25ᵒC, i tæt lukket emballage. Undgå direkte sollys. Opbevares utilgængeligt for børn.

09.

SENDER I OGSÅ PRODUKTET TIL UDLANDET?

Selvfølgelig. Vi tilpasser os vores kunders behov og sender bestilte varer til hele verden – det kan bare tage lidt længere tid. Leveringsomkostninger er 148 DKK.

10.

HVOR LÆNGE SKAL JEG VENTE PÅ MIN FORSENDELSE?

Vi sender produkterne inden for 2 arbejdsdage.