ARROW Øjenblyant

Øjenblyant

  • Gratis levering

TUSINDVIS AF KUNDER I HELE VERDEN
ER KOMMET TIL AT ELSKE #ARROW

for de fantastiske resultater
ARROW – øjenblyant


ARROW Øjenblyant

ARROW Eye Pencil er en blød øjenblyant, der smukt fremhæver dine øjne. Holder hele dagen og sikrer et perfekt udseende. Øjenblyanten fås i 3 farver: sort, nude, mintgrøn.

Produktet er beriget med naturlige ekstrakter af høj kvalitet, som plejer huden omkring øjnene. Farven kan tones ud med en lille skumtip i den modsatte ende af blyanten, så du kan skabe præcist det look, du gerne vil have.

  • Gratis levering

PLEJE AF ØJENOMGIVELSER

  • Intens farve
  • Tværer ikke ud
ARROW Øjenblyant
Blød konsistens
Skumtip til at tone stregen ud

Med ARROW kan du lægge netop den makeup, du ønsker. Den cremede og bløde konsistens gør det nemt at fremhæve eller rette din øjenform. Tegn en streg langs den øverste vippekant, den nederste vippekant eller på den våde kant. Brug skumtippen til at tone stregen ud med for at få sexede smokey eyes.

  • Gratis levering

Unikke ingredienser

ARROW Øjenblyant

Ligesom de øvrige produkter fra ORPHICA indeholder ARROW naturlige ingredienser, der plejer og forskønner. Ekstrakt af morgenfrueblomst virker regenererende og beskytter mod irritation.

Ekstrakt af hør nærer og fugter huden. Ekstrakt af kalmus har helbredende egenskaber og øger hudens elasticitet. Den unikke formulering giver en velplejet hud omkring øjnene samt styrkede og mere glansfulde øjenvipper.

Ingredienserne er blandet i perfekte proportioner for at opnå en fin konsistens. Deres nøje gennemtænkte sammensætning garanterer brugersikkerhed. Selv personer, der har sensitiv og sart hud omkring øjnene, kan bruge ARROW og få et fortryllende blik!

  • Gratis levering

HVORDAN BRUGER MAN PRODUKTET?


use conditioner Brow - 1 step
use conditioner Brow - 2 step
use conditioner Brow - 3 step


Tegn en streg langs den øverste øjenvippekant, fra den indvendige mod den udvendige øjenkrog. Du kan også bruge øjenblyanten på den våde kant. Hvis du vil have smokey eyes, brug da skumtippen til at tone stregen ud med. Stregens tykkelse og form kan justeres alt efter, hvilken effekt man vil opnå.

01.

Hvordan bruger man ARROW?

ARROW er skabt til at give dig komfort, og du kan bruge den til at lægge både tynde og tykke streger langs den øverste vippekant, den nederste vippekant eller på den våde kant. ARROW er ideel til alle slags makeup. Det er værd at fremhæve, at øjenblyanten, der indeholder ingredienser af højeste kvalitet, også plejer de sarte øjenomgivelser. Stregen kan tones ud med en lille skumtip i den modsatte ende af blyanten, så du kan lave de eftertragtede smokey eyes nemmere end nogensinde før!

02.

Hvad bruger man skumtippen til?

Skumtippen i den modsatte ende af blyanten bruges til at tone stregerne ud, så du nemt kan lave smokey eyes. Den kan vaskes med lunkent vand og lidt sæbe for at undgå ophobning af snavs og bakterier.

03.

Hvilke ingredienser indeholder ARROW?

Produktets ingredienser er: Ricinus Communis Seed Oil, Hydrogenated Vegetable Oil, Copernicia Cerifera Cera, Candelilla Cera, Caprylic/Capric Triglyceride, Cera Alba, Hydrogenated Palm Kernel Glycerides (and) Hydrogenated Palm Glycerides, Isopropyl Myristate, Paraffinum Liquidum, Ceresin, Mica, Talc, PVP/ Hexadecene Copolymer, Calendula Officinalis Flower Extract, Equisetum Arvense Extract, Acorus Calamus Rhizome Extract, Serenoa Serrulata Fruit Extract, Linum Usitatissinum Seed Extract, Tocopheryl Acetate, Propylparaben, BHT, CI 77499.

04.

Kan øjenblyanten irritere sart hud?

Nej. Den innovative formulering og ingredienserne af højeste kvalitet plejer de sarte øjenomgivelser og er fuldstændig sikre at bruge. Blyanten forårsager ingen hudirritation og fremkalder ikke allergi.

05.

Hvad gør ARROW unik?

Blyantens bløde konsistens, omhyggeligt udvalgte ingredienser og holdbare effekt gør ARROW til et unikt produkt. Med ARROW kan du nemt lægge netop den makeup, som du ønsker – fra smokey eyes til tynde, præcise streger. Makeuppen holder hele dagen, så du ikke behøver konstant at kigge i spejlet for at kontrollere og rette den. ARROW er sammensat af indholdsstoffer af høj kvalitet, der plejer den sarte hud omkring øjnene. ORPHICA er et internationalt anerkendt mærke, og vores kunders tilfredshed er det vigtigste for os – derfor skaber vi kosmetikprodukter af den højeste kvalitet.

06.

I hvilke farver fås ARROW?

ARROW fås i sort, brun, nude, mintgrøn og grafit.

07.

Hvor længe holder en streg, der er tegnet med ARROW?

Streger, der er tegnet med ARROW-øjenblyanten, holder sig pænt hele dagen.

08.

Hvilken slags makeup kan jeg lægge med ARROW?

Med ARROW kan du opnå netop den effekt, du ønsker. Du kan tegne tynde og præcise streger. Hvis du bruger skumtippen til at tone stregen ud med, får du smokey eyes. Mulighederne er mange, alt efter hvad du har lyst til!

09.

Hvilken konsistens har ARROW?

ARROW har en blød konsistens, som er perfekt både til smokey eyes og til præcise, tynde streger. Den cremede formulering er let at påføre, så blyanten ikke hiver i den sarte hud.

10.

Hvor lang tid går der, inden I sender produktet?

Vi sender produkterne med kurerpost inden for 2 arbejdsdage. For at imødekomme vores kunders ønske dækker vi samtlige leveringsomkostninger.

11.

Sender I også til udlandet?

Selvfølgelig. I lyset af ændrende tendenser og behovene hos vores kunder, gennemfører vi ordrer i hele verden. I så tilfælde er det kun leveringstiden, der forlænges. Forsendelsesomkostningen er 148 DKK.