740 438
Timeless-maska Et sæt anti-ageing ansigtsmasker

Et sæt anti-ageing ansigtsmasker

 • Gratis levering
 • 90 dages fortrydelsesret

TUSINDVIS AF KUNDER I HELE VERDEN
ER KOMMET TIL AT ELSKE #Timeless

for de fantastiske resultater
TIMELESS ANTI-AGEING ANSIGTSMASKER – 4 STK.


Timeless-maska Et sæt anti-ageing ansigtsmasker

Vil du gennemfugte og udglatte din ansigtshud, og hæmme dannelsen af rynker? Regenerér huden ved hjælp af en nærende behandling. Brug regelmæssigt ansigtsmasker med relevante aktive ingredienser, der trænger ind i huden. Vælg ORPHICA-mærket og den innovative TIMELESS-linje af kosmetikprodukter, der imødekommer forventninger fra kvinder i alle aldre.

TIMELESS anti-ageing ansigtsmasker med Deep-Restore Complex™ formel fugter og nærer huden intensivt. De aktive stoffer forbedrer spændstighed og elasticitet, fremmer regeneration, hæmmer nedbrydning af kollagen og elastin, og sinker hudens ældningsproces. Maskerne stimulerer mikrocirkulationen, og dermed giver frisk og glat hud. Produktet er dermatologisk testet.

Giv huden en kompleks pleje! En pakke indeholder 4 stk. TIMELESS ansigtsmasker, som er nok til en måneds kur.

 • Gratis levering
 • 90 dages fortrydelsesret

GENNEMFUGTET, NÆRET OG FRISK HUD

TIMELESS ansigtsmaskers fordele er blevet anerkendt af kvinder, der har deltaget
i en undersøgelse af produktet.


95%

bekræfter, at ansigtshuden er blevet fastere
efter regelmæssigt brug af ansigtsmaskerne

95%

har erfaret, at ansigtshuden
bliver spændstig og frisk

90%

indrømmer, at huden er blevet
mere fugtet og næret efter kuren

85%

har lagt mærke til sit udhvilede
og ungdommelige udseende efter kuren

Hvis din hud har brug for intensiv tilførsel af fugt som supplement til den daglige pleje, er TIMELESS anti-ageing ansigtsmasker noget netop for dig. Den unikke Deep-Restore Complex™ formel er skabt til kvinder, der drømmer om at forbedre hudens spændstighed og elasticitet, stimulere regeneration og mikrocirkulation. Produktet har gennemgået strenge tests, som har bekræftet, at de aktive stoffer modvirker for tidlig ældning af huden, så huden forbliver frisk og glat i længere tid. En pakke med 4 ansigtsmasker er en komplet nærende kur til din sarte hud.

 • Gratis levering
 • 90 dages fortrydelsesret

LÆS ANMELSELSER FRA VORES KUNDER


Efter Jeg opdagede de første rynker for et par år siden. Min ansigtshud blev mere og mere udtørret, og mistede sin spændstighed. Jeg brugte forskellige fugtighedsgivende produkter, men jeg så ingen betydelig forbedring. Samtlige produkter var for fedtede, og jeg fik tilstoppede porer af at bruge dem. Mine forventninger blev opfyldt først, da jeg begyndte at bruge produkter fra TIMELESS-linjen. Siden jeg har brugt anti-ageing ansigtsmasker fra ORPHICA, er mine rynker blevet mindre synlige, og min hud har fået et mere opstrammet, glattere og sundere udseende.

JULIE, 35 ÅR

Efter Jeg elsker TIMELESS anti-ageing ansigtsmasker. En gang om ugen bruger jeg 20 minutter på en hjemmekur. Jeg lægger masken på, tænder for beroligende musik og slapper af efter arbejdsugen. Resultaterne er utrolige! Min hud er glat og gennemfugtet, jeg ser udhvilet ud og har en følelse af, at jeg gør alt, hvad jeg kan, for at sinke ældningsprocessen. Det er blevet en vane for mig at bruge maskerne. Jeg kan ikke forestille mig en uge uden denne tid til mig selv, som giver mig et yngre udseende.

ANNA, 44 ÅR

Efter Anti-ageing produkter fra TIMELESS-linjen er mine foretrukne hudplejeprodukter, som jeg bruger regelmæssigt. Jeg føler, at min hud udglattes, bliver smidig og spændstig med det samme, og den ser også frisk ud hele dagen. Jeg er også begyndt at bruge den plejende anti-ageing kur en gang om ugen. Min huds tilstand er blevet bedre, mine rynker er udglattede, og jeg ser et par år yngre ud. Jeg er meget tilfreds med ansigtsmaskerne, som har opfyldt alle mine forventninger. Det er virkelig en kompleks pleje netop for mig.

MONA, 45 ÅR

 • Gratis levering
 • 90 dages fortrydelsesret

Unikke ingredienser

 • Gratis levering
 • 90 dages fortrydelsesret

Masken indeholder naturlige ingredienser og ekstrakter, der regenererer og fugter huden, og tilfører den elasticitet. A-vitamin fremmer celledeling og mindsker rynker, der er opstået pga. de skadelige UV-stråler. Irisekstrakt hæmmer virkningen af enzymer, der nedbryder kollagen- og elastinfibre. Ekstrakt af Ginkgo Biloba hjælper med at bekæmpe ældningstegn. Ekstrakt af kudzu-rod virker antioxiderende og indeholder store mængder isoflavoner, der forbedrer hudens elasticitet og fasthed. Alger er en kilde til vitaminer og mineraler, og har en detoksificerende effekt. Aloe vera stimulerer fibroblaster til syntese af kollagen og elastin. Ekstrakt af salvie hjælper med at normalisere produktionen af sebum og mindsker porer ved at virke antibakterielt, antiinflammatorisk og desinficerende. Kaviarekstrakt fremmer mikrocirkulation og dannelse af kollagen i huden, og samtidig er en kilde til høj kvalitets proteiner, lipider og vitaminer. Ekstrakt af hvidpil genopretter hudens pH-værdi, nærer og beroliger.

 • Gratis levering
 • 90 dages fortrydelsesret

HVORDAN BRUGER MAN PRODUKTET?

Inden du bruger masken, bør du sørge for at rense din hud grundigt. 01.

Inden du bruger masken, bør du sørge for at rense din hud grundigt.

Forsigtigt læg masken på ansigtet og lad den virke i 20-30 minutter. 02.

Forsigtigt læg masken på ansigtet og lad den virke i 20-30 minutter.

Fjern masken og massér resten af den geleagtige substans ind i huden. Det er bedst at bruge masken om aftenen en gang om ugen. 03.

Fjern masken og massér resten af den geleagtige substans ind i huden. Det er bedst at bruge masken om aftenen en gang om ugen.

01.

HVORDAN VIRKER TIMELESS ANTI-AGEING ANSIGTSMASKE?

De aktive ingredienser i TIMELESS anti-ageing ansigtsmasken forbedrer spændstighed og elasticitet, fremmer regeneration, hæmmer nedbrydning af kollagen og elastin og sinker hudens ældningsproces.

02.

HVORDAN BRUGER MAN TIMELESS ANTI-AGEING ANSIGTSMASKE?

Ansigtsmasken er en sheet maske, der lægges på renset og tørret ansigt. Lad den virke i 20-30 minutter. Fjern masken og massér resten af den geleagtige substans ind i huden. Det er bedst at bruge masken om aftenen en gang om ugen.

03.

HVEM ER TIMELESS ANTI-AGEING ANSIGTSMASKE VELEGNET TIL?

TIMELESS anti-ageing ansigtsmaske er egnet til kvinder med enhver hudtype, der gerne vil opretholde et ungdommeligt og frisk udseende, og forhindre de første tegn på ældning.

04.

HVORFOR ER TIMELESS ANTI-AGEING ANSIGTSMASKE UNIK?

TIMELESS anti-ageing ansigtsmaske er unik, fordi den indeholder den enkeltstående Cell-Fortifying Complex™ formel, der fugter og nærer huden intensivt. De aktive stoffer forbedrer spændstighed og elasticitet, fremmer regeneration, hæmmer nedbrydning af kollagen og elastin, og sinker hudens ældningsproces.

05.

HVAD ER HOLDBARHEDEN AF TIMELESS ANTI-AGEING ANSIGTSMASKE?

TIMELESS anti-ageing ansigtsmaske er til engangsbrug. En pakke indeholder 4 stk. TIMELESS ansigtsmasker, som er nok til en måneds kur.

06.

ER TIMELESS ANTI-AGEING ANSIGTSMASKE ET SIKKERT PRODUKT?

Ja, produktet er fuldstændig sikkert at bruge. TIMELESS anti-ageing ansigtsmaske har gennemgået strenge dermatologiske tests, som har bekræftet, at den ikke forårsager hudirritation, og de aktive stoffer stimulerer mikrocirkulationen, hvilket giver frisk og glat hud. Du kan bruge masken uden nogen som helst bekymringer.

07.

HVILKE INGREDIENSER INDEHOLDER TIMELESS ANTI-AGEING ANSIGTSMASKE?

TIMELESS anti-ageing ansigtsmaske indeholder: Aqua, Propylene Glycol, Butylene Glycol, Zinc Sulfate, Retinyl Palmitate, Iris Florentina Root Extract, Gingko Biloba Leaf Extract, Trehalose, Pueraria Lobata Root Extract, Chlorella Vulgaris Extract, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Menthyl Lactate, Hydroxyethylcellulose, Xanthan Gum, Sodium Hyaluronate, Salva Officinalis (Sage) Leaf Extract, Caviar Extract, Triethanolamine, Pentasodium Pentetate, Phytic Acid, Silver Oxide, Potassium Sorbate, Ethylhexylglycerin, Caprylyl Glycol, Glyceryl Caprylate, Dipropylene Glycol, Disodium EDTA, Salix Alba (Willow) Bark Extract, Propanediol.

08.

HVORDAN BØR MAN OPBEVARE TIMELESS ANTI-AGEING
ANSIGTSMASKE?

Produktet bør opbevares i stuetemperatur mellem 8ᵒC og 25ᵒC, i tæt lukket emballage. Undgå direkte sollys. Opbevares utilgængeligt for børn.

09.

SENDER I OGSÅ PRODUKTET TIL UDLANDET?

Selvfølgelig. Vi tilpasser os vores kunders behov og sender bestilte varer til hele verden – det kan bare tage lidt længere tid. Leveringsomkostninger er 148 DKK.

10.

HVOR LÆNGE SKAL JEG VENTE PÅ MIN FORSENDELSE?

Vi sender produkterne inden for 2 arbejdsdage.