Om mærket

Læs om, hvad ORPHICA laver, hvad der er vigtigt for os, og hvilke værdier vi efterlever i vores daglige arbejde.

Vores tilgang

Vi bliver hele tiden inspireret af naturen. Vi forsker i planternes helbredende egenskaber og udnytter deres ekstrakter til fremstilling af innovative produkter, der er sikre at anvende, hvilket bekræftes af laboratorieundersøgelser.

Vi skaber produkter af den højeste kvalitet, som ikke kun er sikre, men også virkningsfulde. Dette er muligt takket være en unik kombination af naturens kræfter og videnskabelige fund.

Vores mission

Læs om, hvad der kendetegner ORPHICA-mærket

Vores mission er "Real You", dvs. "Den Ægte Dig". Vi vil gerne hjælpe med at bringe din naturlige skønhed frem og fremhæve dine flotteste træk. Vores mål er, at du kommer til at elske dig selv som den person, du er – fordi du er smuk.

ORPHICAs verden byder på omhyggeligt udviklede, effektive og innovative produkter. ORPHICA er skabt til kvinder, der værdsætter den højeste kvalitet og søger de bedste løsninger.

ORPHICA – 100 % naturlige, sikre ingredienser

SIKKERHED

Vi bruger de ingredienser, der findes i naturen. Vi sørger for, at vores produkter er sikre at anvende og foretager laboratorieundersøgelser for at undgå eventuelle bivirkninger.

ORPHICA - Vundet kvinders tillid i 35 lande

Tillid

Vi overvåger nøje hele fremstillings- og distributionsprocessen, så vi kan være sikre på, at produkterne lever op til dine forventninger. Det er derfor, ORPHICA har vundet kundernes tillid i 35 lande over hele verden.

ORPHICA – Unik kombination af naturlige ingredienser

Innovation

Vi undersøger, hvilke ingredienser er de mest effektive. Med naturen som vores inspirationskilde tilbyder vi unikke sammensætninger af indholdsstoffer, og vi forbedrer løbende vores produkter.

Emilia Gromska - uddannet kosmetolog

"ORPHICA står for produkter af højeste kvalitet. Firmaet vælger omhyggeligt sine ingredienser fra naturen og skaber produkter, der er usædvanligt effektive. Samtidig sørger firmaet for, at produktsikkerheden er i orden, hvilket spiller en meget vigtig rolle for os alle sammen. Kosmetikprodukter fra ORPHICA har gennemgået adskillige tests for dermed at reducere risikoen for irritation og allergi. Personer, der har en sart og sensitiv hud også kan bruge ORPHICA-produkter i deres daglige plejerutine. Jeg anbefaler ORPHICA-produkter til alle, der sætter pris på høj kvalitet og gerne vil pleje sig selv og nyde et smukt udseende."

EMILIA GROMSKA uddannet kosmetolog